Doggydance
 
Flyball
 
Modeshow
 
Wassen & Zwemmen
 
Toeschouwers & vreemde snuiters

 

Op 6 juni 2008 werd de markt in Ede omgetoverd in een hondenparadijs. Er was van alles te doen voor de viervoeters en hun baasjes . De pootjes konden van de vloer ,er werden demonstraties Doggydance en Flyball gegeven .
Ook was er een heuse modeshow,maar niet alle modellen lieten zich van hun goede kant zien. Ze waren het schijnbaar niet eens over hun kledingkeuze.
Ook werd er voor verkoeling gezorgd , de honden konden een duik nemen in een groot water bassin . Hier werd een poging gedaan om het wereldrecord (848) honden wassen te verbeteren en een plaatsje te bemachtigen in het Guinness Book of Records. Om het record te behalen moesten sommige honden wel twee maal het water in ,maar uiteindelijk kwam de teller toch op 1037 te staan.
Zoals de foto's laten zien waren niet alle honden even gecharmeerd van dit waterballet , zelfs de als waterratten bekend staande Labradors en Golden retrievers hadden duidelijk andere plannen dan hun bazen.Ze kregen spontaan last van watervrees. Met wat duw en trekwerk lukten het dan toch om de honden het water in te krijgen.
Na afloop werden ze gedroogd en konden ze keurig gekapt ,al dan niet met stoere sjaal om weer huiswaarts gaan.