11 weken

       
       

       

 

We zijn nog steeds bezig met het oefenen om haar even alleen te laten ,maar daar wil mevrouw niks van weten. Zo gauw ze me even niet ziet begint ze al te loeien . Ik wist niet dat er zoveel decibels uit zo'n klein lijfje konden komen, het lijkt wel of er een luchtalarm afgaat .
Babs is een echte protestplasser ,ze zet gelijk de kraan open als ik even uit zicht ben, wat dat betreft weet Babs de mensheid menig rimpel en grijze haren te bezorgen


Babs is mee naar Intratuin geweest en liet zich prinsheerlijk in de winkelwagen rijden.Het is echt de koningin zoals ze daar zit .Ze steekt nog net niet de poot omhoog om de toeschouwers toe te wuiven.


Ze is ook nog de hei op geweest en heeft daar lekker met een leeftijdsgenootje kunnen stoeien.
Donderdag was het erg warm en hebben we het badje voor haar opgezet en daar heeft ze echt van genoten ,de buurman ook trouwens want ze heeft alles uit de kast gehaald om hem te vermaken.

Ze heeft nu door dat Tarkan haar uit loopt te dagen en speelt het spel maar al te graag mee. Nu is het wachten op de andere katten ,die zijn nog steeds niet erg gecharmeerd van haar.

 

       
       

Back