13 weken

       
       
       
       

 

 

Babs heeft ons de laatste week wat minder van haar zangkwaliteit laten mee genieten,het alleen zijn voeren we nu dagelijks met 5 minuten op en zit nu aan de 45 minuten. Zo af en toe komt de koe weer in haar boven drijven ,maar het is niet meer contant dus het begin is er zullen we maar zeggen. Ik kan nu ook boven rustig wat dingen doen ,zonder dat gelijk het hele muziek register wordt open getrokken.

De katten vindt ze nog steeds reuze interessant,maar dat is niet wederzijds. Met Tarkan is het dikke mik ,ik moet ze dan ook regelmatig uit elkaar houden om even wat rust in de tent te creëren ,want ze weten beide niet van ophouden.

De zaterdag staat in het teken van trainen en knuffelsessies. Ze gaat smiddags mee shoppen en kan rekenen op uitzinnig veel knuffels. De mensen vinden Babs net een beertje en gaan allemaal voor haar door de knieën. Ik vraag me ook af of ze dat zullen doen als ze volwassen is . Ze neemt dan ook dankbaar alle knuffels in ontvangst en het vrouwtje de complimenten dat ze zo mooi en lief is. Wat het vrouwtje alleen maar kan beamen zei ze een tikkie trots


   

 

   

Back