14 weken

     

 

Deze week zijn er weinig foto's van Babs gemaakt,behalve op de puppy training.

Omdat we de afgelopen week wat langer van huis waren hebben we de hulptroepen ingeschakeld om op Babs te passen . Oma als oppas en voor de gezelligheid en zuslief om Babs uit te laten. Wat heeft Babs de dames bezig gehouden,het schaamrood stond me op de kaken toen ik de verhalen hoorde wat ze allemaal uit had gevreten. Het enige wat ik uit kon brengen was dat doet ze anders nooit. We hebben gewoon een klein crimineeltje in huis gehaald ,wat een boefje is het.

Het alleen zijn ging ook steeds beter ,kon meerdere malen achter elkaar even de deur uit lopen zonder dat er allerlei serenades ten gehore werden gebracht en in huis bleef ze ook steeds meer haar op haar plek liggen zonder gelijk achter me aan te lopen. Dat ging goed tot zondag en toen was het ineens gebeurt.We zijn nu weer helemaal terug bij af ,zucht....

Babs wordt ook steeds meer een smakelijke eter,want dat was in het begin ook een drama. We hebben de hele trukendoos leeg moeten om haar aan het eten te krijgen. Ze krijgt nu yoghurt over haar Eukanuba brokjes heen en s'avonds meng ik er een pakje diepvlees doorheen,wat er een beetje onbestendig uit ziet,maar waar Babs werkelijk helemaal wild van wordt. Ik krijg amper de kans om de bak te vullen,want ze staat al gelijk met haar pootjes tegen me op en als het te lang duurt ontpopt ze zich als een gillende keukenmeid.   

Back