17 weken

       

 

Kies

Het kleinnood van Babs

 

Omdat Babs geen snoeperd is hebben we het Kong gevaarte ook terug gebracht. Er zat een tevredenheidgarantie op van 30 dagen. Als we weg gingen vulden we hem met allerlei lekkers, van Kong snoep tot aan smeerkaas toe ,maar de enige die er plezier mee hadden waren de katten.
Babs zingt liever dan dat ze het op een eten zet als we weg zijn.
Bij de dierenspeciaalzaak werd me dan ook gelijk verteld dat we de eerste klant waren die het ding hebben terug gebracht en ze zei er ook nog even bij dat we dan wel een hele aparte hond hebben. Dat had ze dus niet hoeven te vertellen ,want dat wisten we zelf al wel.

Zo heeft ze ook een activity bal waar brokjes uitrollen. Als Babs er mee aan het spelen is dan zijn de katten niet uit haar buurt te slaan,dat zijn echte kruimeldieven.

Inmiddels heeft ze een aardig mummelbekkie gekregen en hebben we twee kiezen kunnen bemachtigen .Tijdens het spelen met een andere pup vlogen de tanden en kiezen in het rond.

Het alleen zijn gaat met ups en downs , de ene keer is ze muisstil en de andere keer gaat de sirene weer op volle toeren af . Maar ze slaapt sinds een paar dagen alleen beneden dus dat is al een hele grote stap in de goede richting.   

       
       

 

Back