20 weken

       
     

 

Babs heeft zaterdag met zwarte Piet kennis gemaakt. Als die juichende kindertjes en muziekkorpsen vond ze allemaal prima, ze maakt zich wat dat betreft nergens druk over.

Ze heeft nog een zakje pepernoten gescoord voor de baas ,want die weet er wel weg mee.
Babs zelf is van de hartige hap ,dus de kaas en rollades zijn niet aan te slepen. Honden kluifjes kunnen haar nog steeds niet bekoren wat soms wel eens lastig was met belonen.
Als ze nu alleen in huis is gebleven weet ze niet hoe snel ze bij de koelkast moet komen om een hartige hap in ontvangst te nemen , ze heeft nu eindelijk door dat ik weer terug kom. Ik kan nu ook achterin de tuin de was ophangen zonder dat er de nodige serenades ten gehore worden gebracht. Wat dat betreft zijn we op de goede weg .

Door de weeks ga ik dagelijks met Babs het bos in,een kwestie van de weg oversteken en met het weekend gaan we met haar naar de hei. Dat vindt ze erg leuk , ze komt daar dan haar oude klasgenootje Pablo tegen en dan kunnen ze heerlijk samen ravotten.

Babs wil ook graag op de hoogte blijven van wat er al zo in de wereld afspeelt, de krant wordt helemaal stuk gelezen. Wat kun je een berg snippers hebben van een krant .

Verder blijven blaadjes een grote trekpleister voor Babs ,ze kan geen stapel blad zien of ze moet er in duiken.

 

   

 

Back