5,5maand

       
 
 
       

 
Babs heeft momenteel een nieuwe hobby en dat is de tuinverlichting onthoofden. Het is leuk om de kapjes van het sokkeltje af te halen en deze dan gebruiken als frisbee. Dus ik denk dat ik maar eens nieuwe tuinverlichting ga declareren bij de fokker,want dit stond niet in de gebruiksaanwijzing en de garantietermijn is volgens nog niet verstreken.

Verder zijn Tarkan en Babs onafscheidelijk van elkaar ,zo gauw Babs in de tuin is of in de serre staat meneer al te schreeuwen om haar aandacht,dit tot grote ergernis van de andere katten. Hij wil zo graag afgelebberd worden door Babs die dat maar al te graag doet. En als ze even niet snel genoeg op zijn wensen ingaat , gaat meneer in haar baard hangen.

Vorige week hebben we een fotoreportage laten maken van Babs, van te voren werd ons al verteld dat we veel geduld moesten hebben ,maar binnen 20 minuten was de klus geklaard. Als een volleerd fotomodel zat mevrouw klaar om zich van alle kanten te laten fotograferen. Alleen toen de fotograaf plat op zijn buik ging liggen vond ze het nodig om hem te bestormen.

Verder is het leven een groot feest en heeft ze oog voor details. Ze is de serre dan ook aardig aan het verbouwen en ook over de keuze van de vloer hebben we duidelijk een andere smaak, ze is dan ook al driftig bezig met het verwijderen van het novilon .


   

 

       
       

Back