8 maanden

     

Babs is al weer 8 maanden,het gaat allemaal zo hard. Zo heb je een hondje wat onder de salontafel door kan lopen en even later een hond die met haar staart de kopjes van tafel maait.

Vorige week zondag zaten we in alle vroegte met Babs bij de dierenarts, er was een brokje in haar luchtpijp terecht gekomen. Het is gelukkig goed afgelopen en bij thuiskomst moest de bak met brokjes het wel ontgelden. De bak werd door de hele keuken heen gesmeten en met de poten werd er op getrapt, mevrouw is een klein driftkikkertje.

Ook is ze het met mijn manier van huishouden doen niet eens ,zo gauw ik de stofdoek opberg haalt zij hem weer te voorschijn en legt hem dan in mijn stoel. En ook de was sorteren kan ik goed aan haar over laten, bij thuiskomt komt menig kledingstuk je tegemoet .

Van de week heeft ze kennis gemaakt met geitjes en konijntjes,ze vond het allemaal reuze interessant. Alleen met kippen weet ze niet goed wat ze er mee aan moet ,vlakbij ons lopen altijd vier kippen op straat en daar kun je niet langs op lopen,dat zijn toch wel hele enge beesten.


 
       
       
       
       
       

Back