Wandeling voor de Stichting Hulphond in Bussloo.Met 2100 enthousiaste wandelaars en maar liefst 1418 honden is 'Wandel voor Hulphond' een succes geworden. Een groot succes omdat hiermee een record gevestigd is van de grootste hondenwandeling van Nederland.

    
    
    
    
    

 

 


Na een tijdje in de rij te hebben staan wachten,wat niet meevalt als je een wat ongeduldig hondje bent en je zoveel speelkameraadjes ziet ,mocht Babs dan eindelijk het water in . Na de eerste duik werd ze gelijk aangevallen door een rottweiler,die niet los wilde laten. Met veel kunst en vliegwerk is het dan toch gelukt om de kaken van dat beest los te krijgen. In de eerste instantie dachten we dat ze met de schrik was vrijgekomen ,maar later waren er toch wat wondjes zichtbaar.
Ze was zodanig geschrokken dat ze het water verder links liet liggen . Aan het einde van de wandeling kwam ze haar grote vriendin Mevrouw tegen die haar onder haar hoede nam en haar toch weer wat vertrouwen gaf.

De wandeling werd afgesloten met een oorkonde ,consumptie,een tas vol kortingsbonnen en leesvoer,waaronder een glossy hondenblad.
Na afloop hebben we nog een mooie foto laten maken en heeft Babs nog verwoede pogingen gedaan om door een slang heen te kruipen. Ze liep niet over van enthousiasme,wij vonden het leuker dan Babs. Het was een leuke dag en volgende keer zijn we zeker weer van de partij.

 

Babs & Mevrouw

    
    
    

Babs & fans

    
    

Klik hier voor meer foto's van de wandeling

Back